Hirdetés

A NetherRealm a Mortal Kombat XI bejelentésére készül?

|

Egy szerencsétlen Twitter üzenet talán picit többet mondott a rajongóknak, mint kellett volna.

Hirdetés

A NetherRealm Studios az év elején letudta az Injustice 2 letölthető tartalmi csomagjainak szállítását, így nem nehéz elképzelni, hogy már a Mortal Kombat XI-en dolgoznak. Egy érdekes, új tweet is ezt támasztja alá.

Hirdetés

A lenti posztot Lalo Garza rakta ki, aki egy spanyol szinkronszínész, és számos nagy projekthez adta már a hangját.

"Megerősíthetem, hogy a nagy "profik" a @PINKNOISEloc -nál úgy döntöttek, hogy kiveszik a karaktereimet a #MortalKombatXI -ből. Mennyire szomorú, hogy a cég, akinek dolgoztam ilyen kellemetlen döntést hozott a vásárlók számára. Viszlát Kung Lao és Reptile."

A Pink Noise egyébként egy játékok lokalizációjáért felelő cég, és bár a NetherRealm nem volt megemlítve, könnyen elképzelhető, hogy a Pink Noise felelne a játék spanyol fordításáért. Akárhogy is, a fenti üzenet gyakorlatilag előre vetíti, hogy jön a Mortal Kombat XI.

Se a NetherRealm, se a Warner Bros. nem kommentálta a dolgot, de mindkettő jelentett már be játékokat a The Game Awards műsorán, így első tippünk az, hogy a hivatalos bejelentést az egy hónap múlva esedékes showra tartogatják. Ti örülnétek egy új Mortal Kombatnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)