Hirdetés

netKar Pro Final demo 1.1 megjelent

|

A freeware netKar nagytesója, a netkar Pro új változathoz érkezett.

Hirdetés

A sima netkar ingyenes, míg a netkar Pro fizetős - ez utóbbi 1.1-es demóját lehet letölteni.

Mivel a készítők szerint a netkar Pro egy hardcore autó-szimulátor, így máris többen tudhatják, mire számíthatnak. A demó limitált, bár versenyezni így is lehet benne. Az 1.1 legújabb tulajdonságai egyébként a következők: automatikus frissítési lehetőséget építettek bele, belekerült egy új pályaeditor, amely segítségével 3dsmax objektumokat lehet nko, azaz a játék saját formátumára konvertálni.

Aki nem hallott még eről a játékról, ez egy realisztikus fizikát használó szimulátor, amelyben eredeti telemetriai adatok alapján szimulált gépkocsik találhatóak több kategóriában is. A játék csak online játszható.

netKar Pro 1.1 Final Demo

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)