Hirdetés

Neverwinter - Fury of the Feywild trailer érkezett

|

A Neverwinter új kiegészítője, a Fury of the Feywild múlt héten startolt és most érkezett egy kedvcsináló videó is.

Hirdetés

A mi dárga mazurunk Neverwinter tesztje alapján már mindenki eldönthette, hogy a free-to-play MMORGPG neki való, vagy sem, de most itt van az új kiegészítő, ami segíthet a tépelődő játékosoknak.

A Neverwinter Fury of the Feywild kiegészítő egy teljesen új területet, sun és moon elfeket, illetve rengeteg új tartalmat ad hozzá a játékhoz. Még a kiegészítő megjelenése előtt több, mint 2 millió játékosa volt a Neverwinternek és a fejlesztők nagyon bizakodóak.

Érkezett egy új Neverwinter trailer is a Fury of the Feywild megjelenésével ami az új zóna történetét meséli el és igyekszik kedvet csinálni a kiegészítőnek.

Ti játszotok a Neverwinterrel? Vélemények?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)