Hirdetés

Neverwinter - pokoli kihívásokat hoz az Infernal Descent

|

Az MMORPG legújabb fejezetében szó szerinti pokoljárás lesz.

Hirdetés

Hamarosan további új tartalmakkal bővül a Neverwinter, ugyanis jövő januárban érkezik az Infernal Descent, amelyben a Nine Hells világában küzdhetünk új ellenségekkel.

Hirdetés

Az Infernal Descent egy új, a 80-as szintű karakterek erejéhez és képességeihez tervezett kampányt kínál, emellett pedig Vallenhas Estate-ben új területek nyílnak meg, és egy új endgame dungeont is felfedezhetünk. A fejlesztő Cryptic Studios a bejelentés mellé egy új trailerrel is készült, ezt alább nézhetitek meg.

A Neverwinter: Infernal Descent 2020. január 21-én fog megjelenni PC-re, a konzolos verzió pedig valamikor később, egyelőre nem ismert időpontban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)