Hirdetés

Neverwinter Nights 2 kieg. készülne?

|

A minap Ryan Rucinski, az Obisidian Entertainment producere adott interjút a GameBanshee magazinnak, ahol a Neverwinter Nights 2 kiegészítőjére vonatkozó kérdésre a srác igen meglepő választ adott.

Hirdetés

A riporter nem volt szívbajos, s kertelés nélkül bedobta a sok érdektelennek tűnő kérdés végére azt, amire sokan kíváncsiak: Ha már a folytatásról egyelőre semmi hír, tudni-e már valamit egy esetleges kiegészítőről? S ha készül, mire számíthatunk benne? Ryan erre azt felelte, hogy "szívem szerint óriási szinteket, új fajokat, még több szörnyet, még több mesterséget kívánnék. S persze még folytathatnám a sort, de remélhetőleg hamarosan már nem lesz rá szükség."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)