Hirdetés

Neverwinter - új zóna és egy sor frissítés érkezett

|

A Cryptic Studios ingyenes MMO-jában egy új zónát tesztelnek a fejlesztők, ami majd a hamarosan megjelenő kiegészítővel érkezik

Hirdetés

A Cryptic Studios free-to-play MMO-ja, a Neverwinter kapott egy pofás kis patch-et, ami egy teljesen új területet és egyéb apróbb frissítéseket és javításokat tartalmaz.

Mazur már sokat mesélt nektek a játékról a Neverwinter tesztjében, de a Cryptic-es srácok azóta sem pihentek és fáradhatatlanul töltik új tartalommal és polírozgatják a játékukat. A fejlesztők már fel is lőtték a tesztszervereket, amiken egy új zónát nyitottak meg a játékosok előtt. A Sharandar a következő Fury of the Feywild nevű kiegészítővel érkezik majd a Neverwinterbe, de akár már most vethettek rá egy pillantást.

A patch még azt is lehetővé teszi, hogy a kimaxolt kísérőnket még jobban felturbózzuk, természetesen Astral Diamondokért cserébe. Ez az újítás még tesztfázisban van, de ha most felléptek a szerverekre, akkor nem ez lesz az egyetlen meglepetés, ami rátok vár. A Cryptic több fontos ponton is finomított a játékon, kiegyensúlyozott egy-két játékelemet és kijavított pár bugot is. Ha kíváncsiak vagytok a listára, akkor elolvashatjátok a Neverwinter hivatalos oldalán. 

A Neverwinter Fury of the Feywild megjelenése augusztus 22-én várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)