Hirdetés

Nevetni és örülni is fogsz, ha meglátod a PlayStation Plus júliusi ajándék játékait

|

Megbízható helyről érkeztek infók arról, milyen játékokat húzhatnak be júliusban a PlayStation Plus előfizetői.

Hirdetés

Frissítés: Közben természetesen a PlayStation is megerősítette, hogy az alábbi infók hitelesek.

Bizonyos szempontból egészen szórakoztató, ahogy a Microsoft és a Sony az Activision Blizzard miatt hadakozik, és megpróbálnak minden eszközt bevetni a győzelem érdekében. Előbbi ugye nagyon szeretné megkaparintani a Call of Duty játékok fejlesztő-kiadóját, utóbbi meg nagyon ellenzi ezt, különösen úgy, hogy ha exkluzív DLC-ket már nem is, korai béta hozzáférést még kaptak az elmúlt években a PlayStation-tulajok - rengeteg pénzt és energiát ölt a Sony abba, hogy éreztesse a játékosokkal, CoD-ozni PlayStationön a legjobb.

Nehéz nem azt gondolni, hogy a PlayStation Plus júliusi játékai között is azért található meg a széria egyik része, mert épp az amerikai fogyasztóvédelmet győzködi a két platformüzemeltető.

Hirdetés

Várhatóan ma 17:30-kor hivatalosan bejelentik a felhozatalt, de szokás szerint előbb jött a szivárgás a Dealabs oldaláról. Ez alapján július 4-étől ingyen tölthetjük le a Call of Duty: Black Ops Cold Wart, az Alan Wake Remasteredöt, valamint a tavaly megjelent Endling: Extinction is Forevert, egy aranyos játékot, amiben egy farkasanyukával kell a kicsinyeinket védelmezni. Ezek augusztus elsejéig lesznek elérhetőek mind PlayStation 4-re, mind PlayStation 5-re, a PS Plus összes előfizetőjének.

Jövő keddig még nem késő letölteni a Jurassic World Evolution 2-t, a Trek to Yomit és az NBA 2K23-at.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)