Hirdetés

PC-re is megjelenik a New Gundam Breaker

|

A PlayStation 4-en már elérhető akciójáték végre Steamre jön, és alig néhány napot kell csak várnunk rá.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy a New Gundam Breaker PC-s verziója már márciusban meg volt erősítve, nem volt sehol júniusban, amikor a PS4-es változat kijött.

Hirdetés

Akkor még a Bandai azt mondta, hogy nyáron megjön a steames változat. A nyár elmúlt, a PC-sek pedig még mindig nem tudnak Gundamokat vezetni. Szerencsére nincs már sok hátra a megjelenésig: a legfrissebb bejelentés szerint szeptember 25-én felkerül a New Gundam Breaker Steamre.

A PC-s kiadás az összes eddigi frissítéssel együtt érkezik, jelenleg még ismeretlen áron. Mivel a PS4-es változatot 40 euróért lehet beszerezni, így nagyjából PC-n is erre lehet felkészülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)