Hirdetés

New Star Soccer 5 trailer

|

A Sensible Soccer örökségére épülő indie fejlesztés, a New Star Soccer 5 ismét megmtuatta magát.

Hirdetés

Annak idején, a boldog békeidőkben, a 90-es évek elején csak egy "gép" létezett, úgy hívták Amiga. És erre az Amigára bár több fociprogram készült, de az igazi a Sensible Soccer volt. 

Egy Sasa nevű fiatalemberrel (igen, ex-Guru főszerkesztő) elképesztő mennyiségű Sensible Soccer meccset vívtunk, joystickok tucatjait törtük el és döbbenetesen élveztük a felülnézetes árkád focit. Mára a focik full 3D-s, motion capture szimulációk lettek, a Sensi Soccer is elhalt szegény. Szerencsére egy független, indie fejlesztőcsapat sikerrel érezte át a Sensi Soccer érzését és megalkotta a New Star Soccer sorozatot, amely ötödik darabja ez ősszel jelenik majd meg és vissza fogja hozni azt a réges-régi érzést. Előre szólok: a Sensi Soccert sem a grafikája, hanem a szuper játékélmény miatt szerettük...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)