Hirdetés

New Super Mario Bros. U - ennél furcsább speedrunnal még senki nem próbálkozott

|

Egy rajongó megpróbálta az elképzelhetetlent.

Hirdetés

A Ceave Gaming nevű YouTuber hatalmas rajongója a New Super Mario Bros. U-nak. Már számtalanszor végigvitte a játékot, és időről időre különleges speedrun feltételeket vagy kihívásokat állít fel magának.

Hirdetés

Legutóbb az az ötlete támadt, hogy megpróbál a játék végére érni úgy, hogy a lehető legkevesebb érmét gyűjtse össze a végigjátszás során. A videós már fejből tudja a játék szinte összes apróbb szakaszát is, de így is nagyon érdekes és izgalmas kihívás ezzel a furcsa módszerrel játszani, ami gyakorlatilag teljesen szembemegy a játékbeli érmék létezésének mivoltjával. Nézzétek meg ti is alább a videót:

A New Super Mario Bros. U Deluxe egyébként 2019. január 11-én fog megjelenni Nintendo Switchre, így Ceave is tovább folytathatja az őrült futamait az új kiadásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)