Hirdetés

Next Car Game - nem egy FlatOut, de nagyon hasonló (videó)

|

A Bugbear stúdiójából mi más gurulhatna ki, mint „a következő autós játék", amin azért látszik, hogy a srácoknak van tapasztalata.

Hirdetés

A finn fejlesztőgárda, akiknek nem kisebb játékokat köszönhetünk, mint a Rally Trophy, vagy a FlatOut sorozat, már jó ideje dolgoznak a játékon. Most egy gameplay videót is kaptunk tőlük, hogy megcsodálhassuk az eddigi munkát, és most sem okoztak csalódást, a Next Car Game csodásan fest.

A srácok fogták minden FlatOutos tapasztalatukat, hozzádobtak egy kis személyre szabhatóságot, csak hogy mi is kreatívkodhassunk egy kicsit, majd mindezt megfejelték a Destruction Derbyhez hasonló sérülés-rendszerrel, hogy a kocsink megrongálódása valós változásokat produkáljon a játékban. A csapat rengeteget kisérletezett különböző fizikai modellekkel, hogy teljesen valósághű rombolást reprodukálhassanak a pályán és a kocsikban is.


A Next Car Game valamikor 2014-ben jelenik meg, kizárólag letölthető formában. A játék már megkapta a zöld lámpát Steamen, és bekerült az Early Access programba is. A projekt Kickstarteren is megtalálható, ahol már több mint 2100 támogatója akadt. Mindemellett még csak 70 000$-t gyűjtöttek a szükséges 350 000-ből, így elkél a segítség, de reméljük, a hátralévő 16 nap elég lesz, hogy biztosítsák a szükséges pénzügyi hátteret. Ha valamilyen csoda folytán összejön a másfélmillió, a játék PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet.

Ti mit gondoltok a Next Car Game-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)