Hirdetés

Next-gen Batman bejelentés közeleg?

|

Március harmadikán történik valami, aminek köze lesz a jó öreg Denevéremberhez, már amennyiben hihetünk a GameStop háza tájáról kiszivárgott pletykáknak.

Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt kapott szárnyra a hír, miszerint a Batman Arkham széria első két epizódját jegyző Rocksteady új játéka lassan eléri azt az állapotot, hogy a nagyközönség elé lehessen tárni. A projekttel kapcsolatos korábbi találgatások között Tini Ninja Teknőcök, 50'-es évekbeli DC-hősök, és Justice Leage játék is szerepelt, mégis az tűnt a leginkább kézenfekvőnek, hogy a Bőregér első next-gen fellépése kerül majd ki a fejlesztők kezei közül.

Ezt a felvetést látszik alátámasztani egy új Batman plakátról készült kép, amit egy név nélkül nyilatkozó GameStop alkalmazott szerint az üzletlánc minden tagjában kiraknak március 3-án.

Más források szerint a Rocksteady nemrégiben egy kisebb sajtórendezvényt tartott, aminek a részleteiről az embargó márciusban esedékes lejártáig nem nyilatkozhatnak a résztvevők.
Ha tényleg van összefüggés a két esemény között, és bejelentik az új Batman játékot, akkor ez a privilégium a legnagyobb valószínűség szerint a Game Informer következő számának sajátja lesz, hiszen a magazin a GameStop tulajdona. A címlap leleplezése is épp a jövő héten várható. Véletlen lenne? Aligha.

Ti örülnétek egy olyan Batman játéknak, amit ismét a Rocksteady fejleszt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)