Hirdetés

Next-gen konzolokra is jön a Saints Row: The Third Remastered, van, aki ingyen megkapja

|

PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is pöröghet hamarosan a Saints Row: The Third Remastered.

Hirdetés

A Saints Row: The Third eredetileg ugyebár 2011 novemberében jelent meg PC-re, valamint PS3 és Xbox 360 konzolokra. 2019-ben befutott a switches verzió, tavaéy májusban pedig a Remastered kiadás megjelent PlayStation 4-re, Xbox One és PC-re is. Idén márciusban a Google Stadia került sorra, most pedig megtudtuk, mikor érkezik meg a felújított játék PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra.

Ez a megjelenés pedig nincs is messze, hiszen a Saints Row: The Third Remastered 2021. május 25-én fog ellátogatni next-gen konzolokra.

Hirdetés

A játék mindenki számára ingyenes lesz, aki PS4-en vagy Xbox One-on megvette, az előzetes tájékoztatás szerint pedig nagyjából olyan látványra számíthatunk, mint amit a PC-s ultra beállítások nyújtani képesek. Alapból 60fps melletti dinamikus 4K-ra számíthatunk PS5-ön és Xbox Series X-en, a Microsoft konzolján viszont váltogathatunk a Performance mode (60fps/1080p) és a Beauty játékmódok között is (30fps/4K). PlayStation 5-ön más extra jár: itt a DualSense kontroller világít majd a sorozathoz teljesen hozzákötődött ikonikus lila színben.

A konzolokban lapuló SSD-knek hála értelemszerűen a töltési idő is minimalizálódik. Fontos megjegyezni, hogy a Saints Row: The Third Remastered DRM-free verziója május 22-től a GOG-on válik majd elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)