Hirdetés

Next-gen Tetrist fejleszt a Ubisoft

|

Ha már pont meguntad minden Xbox One-os és PlayStation 4-es játékodat, jó hírünk van: jön a next-gen Tetris, reméljük nem 3D-ben.

Hirdetés

A Ubisoft ma jelentette be, hogy leszerződött a The Tetris Companyvel, így idén a kiadó valamely stúdiójának feladata lesz elkészíteni Xbox One-ra és PlayStation 4-re a next-gen Tetrist. Az egyetlent.

A franchise idén harminc éves, az egyes epizódok összesen több mint ötven platformra jelentek meg. A Tetris márkájú termékek több mint ötven nyelven érhetőek el a világ 185 országában, mint abban a sajtóközlemény megerősített minket (mert egyébként nyilván tudtuk). Az e-mail szerint a Ubisoft „olyan az alkalmi játékosoknak okozott élményekből merít, mint amiket a Hupikék Törpikék és a Scott Pilgrim vs. The World licencekkel keltettek életre”. Egyébként egyelőre nem beszéltek konkrét játékról, ahogy arról sem, hogy pontosan hogyan lesz next-gen a tetrisz és az említett licencekkel itt is kezdenek-e valamit, úgyhogy csak halvány elképzeléseink vannak arról, hogy mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)