Hirdetés

Next-gen űrhajós lövölde horrorba mártva: lelepleződött a Haunted Space

|

Az újgenerációs konzolokra is érkező Haunted Space történetéről és játékmenetéről egyaránt megtudtunk ezt-azt, valamint előzetest is kaptunk hozzá.

Hirdetés

A tegnapi Future Games Show alkalmával bemutatkozott a Merge Games kiadó és az Italian Games Factory fejlesztőcsapat Haunted Space nevű űrhajós lövöldéje, ami PC-n kívül kizárólag az újgenerációs konzolokat fogja célba venni. Hogy pontosan mikor, az jó kérdés, megjelenési dátumot ugyanis nem, hanem egyelőre csak egy relatíve hangulatos leleplező előzetest kaptunk, plusz némi infómorzsát is a cselekményt és a játékmenetet illetően.

Történetfókuszú, horrorral vegyített, istenszerű ősi ellenfelekkel tarkított sci-fi kalandot ígérnek nekünk, méghozzá egy olyan távoli korban, ahol az emberiség eléri a távoli Neterun galaxist és ott értékes energiaforrást fedez fel. Ahogy erre a jövő generációja annak rendje és módja szerint szépen rátelepszik, idővel rá is jön, hogy, nos, más idegen erők már jóval régebb óta ott vannak. Eme bonyodalmak közt fogjuk Raider szerepét felvenni, küldetéseket teljesíteni, illetve felfedni a galaxis ősi titkait is.

Hirdetés

A fentiek mellett természetesen mind űrbarangolás, mind tempós űrcsaták, mind hajónk eszkábálása és csereberélgetése terén lesz teendőnk bőven, a műfajhoz hűen pedig a bossfightok sem maradhatnak ki az élvezetből, ahogy végigjárunk majd minden egyedi csillagrendszert. Nemcsak hogy belső és külső  nézet közt válogathatunk, de az irányítási rendszer is személyre szabható lesz, attól függően, hogy árkádos, vagy inkább szimulátoros körülményekre vágyunk.

Megjelenési dátum tehát egyelőre nincs, de az biztos, hogy Steamen kívül Xbox Series X|S-re, valamint PlayStation 5-re is elérhető lesz a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)