Hirdetés

Fizetni fog a moddereknek az egyik legnépszerűbb, modokkal foglalkozó weboldal

|

Az oldal üzemeltetői egy új rendszer bevezetésén dolgoznak, amellyel ők és a rajongók is jutalmazhatják a moddereket.

Hirdetés

Számos helyről szerezhetünk be modokat a különféle játékokhoz, és az ilyen projekteknek a 2001-ben indult Nexus Mods a legnagyobb gyűjtőhelye. Az oldalon tevékenykedő modderek hamarosan már nemcsak elismerést, hanem jutalmakat is bezsebelhetnek munkájuk után.

Hirdetés

A több mint 10 millió regisztrált felhasználóval rendelkező weboldal üzemeltetői azt tervezik, hogy jövőre bevezetnek egy újfajta rendszert, amin keresztül a legügyesebb modderek egy kis zsebpénzhez juthatnak. A dolog úgy működik majd, hogy a srácok betesznek az alapba egy 5000 és 10000 dollár közötti összeget, és a felhasználók is adakozhatnak, ha támogatni szeretnék kedvencüket.

Az így összegyűlt pénzt Donation Pointokra konvertálják (1 dollár 1000 DP-nek felel meg), amik aztán szétosztásra kerülnek a hónap végén a legtöbb egyedi letöltéssel rendelkező modok készítői között. A DP-t a Nexus Mods online boltjában lehet pénzzé konvertálni PayPal-en vagy Amazon ajándékkártyákon keresztül, de különféle játékokat, mod dereszközöket és még hardvereket is vásárolhatnak majd a felhasználók.

Mit szóltok ehhez? Vajon lesz olyan felhördülés, mint akkor volt, amikor a Bethesda bevezette a Creation Clubot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)