Hirdetés

Nézed a Ubisoft All-Star Blast előzetesét, és hallod, ahogy felsír Sam Fisher

|

A játék lényegében egy Bomberman battle royale, de a Ubisoft játékainak karaktereivel.

Hirdetés

Sam Fisher ma már olyan, mint egy lecsúszott hollywoodi színész, akinek anno bejött az élet, népszerű szériában volt főszereplő, de mára csak mellékszerepek jutnak neki, és mindent el kell vállalnia, hogy meg tudjon élni. Természetesen ő is látható a Ubisoft All-Star Blast felhozatalában az Assassin's Creed, a Watch_Dogs, a Prince of Persia, a Rabbids, és további legendás Ubisoft-sorozatok karakterei mellett.

A Ubisoft Nano platformon keresztül ingyenesen elérhető, mikrotranzakcióktól mentes, hirdetésekkel életben tartott játékban 99 játékossal vetélkedhetünk, és az győz, aki megússza, hogy felrobbantsák.

Hirdetés

A játékmenet alapját kétségkívül a Bomberman adja, viszont a bejárható terület folyamatosan szűkül, így egy ponton túl már nem lehet elkerülni a bombákat. A pályákat szintén Ubisoft-franchise-ok ihlették. Játszhatjuk barátainkkal partiba szerveződve is.

A Ubisoft All-Star Blast PC-ről és mobil eszközökről egyaránt elérhető, a játékot ezen az oldalon találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)