Hirdetés

Nézz meg 11 percet az Alan Wake 2-ből!

|

Az új főszereplő szemszögéből láthatjuk a régóta várt folytatás játékmenetét.

Hirdetés

Miután közvetlen riválisát másik időpontra halasztották, az október végén érkező Alan Wake 2-é lehet a horrorrajongók osztatlan figyelme. A Remedy tizenhárom évvel az első rész (valamint tizenegy évvel az Alan Wake's American Nightmare spin-off) után folytatja az ún. Sötét Helyen ragadt bestselleríró történetét, aminek szálait ezúttal nem kizárólag a címszereplőt irányítva bogozhatjuk ki, mivel bekerült a képbe egy új irányítható karakter is Saga Anderson FBI ügynök személyében.

Mint azt Sam Lake, az Alan Wake 2 vezető írója egy friss interjúban kifejtette, a csapat célja Saga bevonásával az volt, hogy megkönnyítse az újonnan érkezett játékosok dolgát, akik így vele együtt áshatnak a rejtély mélyére, miközben a visszatérő rajongók számtalan kikacsintásnak, utalásnak, az első játékban vagy épp a közös univerzum részét képező Controlban megkezdett szálak továbbszövésének örülhetnek.

Hirdetés

A legújabb, 11 percet felölelő prezentáció azt mutatja meg, milyen játékmenetre számíthatunk a Bright Fallsban nyomozó FBI ügynököt irányítva. Az hogy szóba elegyedhetünk a kicsit(?) furcsán viselkedő helybéliekkel, valamint a zseblámpa segítségével hámozhatjuk le az ellenfelekről a védelmet, és tarthatjuk őket sakkban, nem újdonság, ellenben az információk raktározására, feldolgozására szolgáló elmepalota friss elemként jelenik meg.

Az Alan Wake 2 végül egy kisebb, ám teljesen szándékos csúszást követően október 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re, tehát ha felzárkóznátok, még van időtök végigtolni az első részt (akár újrakevert változatban) és a Controlt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)