Hirdetés

NFL játékosok láthatták először a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

A legutóbbi NFL draft résztvevői már megnézhették a Call of Duty-sorozat legújabb részét és ki is derült, hogy mi az első benyomásuk róla.

Hirdetés

A minden évben megrendezett NFL draft hatalmas eseménynek számít az amerikai sportok rajongói számára, hiszen ezen a rangos rendezvényen dől el, hogy milyen felállásban játszanak majd az egyes csapatok az azt követő NFL szezonban.

Ez a rendezvény általában véve inkább az NFL-rajongóknak érdekes, ám most egy kicsit számunkra is lehet releváns, ugyanis a Las Vegasban megrendezett eseményen néhányan a legújabb Call of Duty epizódot is megnézhették.

Hirdetés

Az egyik draftban résztvevő játékos, Ahmad "Sauce" Gardner az Instagram oldalán erősítette meg, hogy az Infinity Ward és az Activision elvitték a Call of Duty: Modern Warfare 2 fejlesztés alatt álló változatát a rendezvényre, hogy az ott jelenlévő focistáknak mutathassák meg először. Bár Gardner azt is hozzátette, hogy ők maguk nem próbálhatták ki az ott kiállított verziót, állítása szerint "őrületesen realisztikus" a játék, így talán lehet valóságalapja annak az állításnak, hogy az MW2 egy "új korszakot" jelent a franchise számára.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy az Activision sportolókat invitál meg zárt ajtós bemutatókra, korábbi Call of Duty epizódok esetén is volt már hasonlóra példa, könnyen lehet, hogy a kiadó szerint van elég nagy átfedés a két rajongótábor között ahhoz, hogy megérje ilyesfajta influencer promócióba is fektetni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)