Hirdetés

NFS: MOST WANTED!!!

|

Hát kedves, tisztelt, és egybegyűlt hölgyeim és uraim! Egészen eddig kellett várni a Need for Speed újabb részének hivatalos bejelentéséig! Az NFS: Most Wanted a SPOnG csapatának exkluzív információi szerint Xbox, Xbox 2, Playstation 2, GameCube, PSP, illetőleg PC platformokra készül! Egy rossz hírrel szolgálhatok viszont, ez év végéig kell még rá várni... ami egyébként megerősíti a korábbi pletykákat, mely szerint az Xbox 2 is debütál ebben az évben. Talán épp az idei E3-on!!! Ahogy egyébként várható volt, ebben az epizódban újra lesznek rendőrbácsik, az üldözésekben akár 15 (!) autó is részt vehet :) 8 játékmód várható (Multiple point races, Toll booth races, Speed trap photos, Outrun, Outrun best route, Circuit, Sprint, Knockout), a hatalmas bejárható terület pedig négy kerületre lesz bontva. Érdekesség, hogy az időjárás a játék közben változik majd, akárcsak a napszakok. Az NFSU2-höz hasonló online versenyzési lehetőségek alapból benne lesznek, és közel 100 különféle verda. Miért érzem úgy, hogy megszületett az új kedvencem? :D Thanks jd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)