Hirdetés

NFS: Most Wanted - Nem is kell hozzá TV

|

A Nintendo új konzolján megújulnak a más platformokon már bizonyított címek.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, ha érkezik valami új kütyü a fejlesztők örömmel kísérletezgetnek. A kiadók már annyira nem örömmel, de nekik meg muszáj, mert különben ki venné meg még egyszer a játékukat az új platformra is? Ugye. Nos, ahogy a Mass Effect 3, úgy a Need for Speed: Most Wanted is kap némi tuningot Wii U-n.

A pontos újdonságok listája sajnos nem áll rendelkezésre, mert a japán oldal, ami kiposztolta tegnap, már el is tűntette sebesen, bizonyára az EA közbenjárása okán. Hogy mi a nagy titkolózás oka, azt nem tudni, de  az már biztosnak tűnik, hogy a Most Wanted teljes egészében működő képes lesz a kontrolleren is, azaz átmozgathatjuk a HUD-ot, és a menüket is a kis képernyőre, ha mondjuk nem akarjuk félbehagyni a versenyt, miközben ránk jön a nagydolog, vagy valami hasonló. A megjelenés - az azóta eltüntetett infó szerint - március 14-én várható, azt viszont nem tudni, hogy vajh a Criterion dolgos kezei közül kerül ki a produktum, vagy új fejlesztőt kap, mint a Mass Effect 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)