Hirdetés

NFS: ProStreet testközelből!

|

Alig egy órája szállt le a gépünk Prágából, aholis volt lehetőségem és szerencsém kipróbálni a Need for Speed: ProStreet Xbox 360-as változatát.

Hirdetés

Két héttel az alfa verzió előtt két pályát és két verdát sikerült egy fél napon át nyüstölni egy prágai hotel alagsorában. Az említett Xbox 360-as verzió piszok jól néz ki, ez mindenképpen a játék egyik legfontosabb erőssége - a füst effektustól már most félek egy kicsit PC-n, hiszen max grafikán igazi erőműre lesz szükségünk. Sajnos részleteket nem mondhatok most, mert köt az eskü (LOL :P), de annyi biztos, hogy a következő GameStar magazinban egy szépséges beszámoló lesz a kipróbáld verzióról, amit természetesen fel is vettem videóra. Jó lesz ez mindenképpen, és persze játék közben jön meg az étvágy :) Még annyit, hogy a lenti "screenshotok" nem screenshotok természetesen, csak kézből készült fotók. Ennél sokkal jobban néz ki a játék, úgy, ahogy láttátok a hivatalos képeken!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)