Hirdetés

NFS: Undercover - Az első videó?

|

Érkezett egy sejtelmes tízer videó, mely egyesek szerint a Need for Speed: Undercover előzetes kedvcsinálója!

Hirdetés

John Riccitiello egy Chicago-ban tartott konferencián jelentette be a legújabb Need for Speed készültét, melyről egyelőre annyit tudni, hogy két éve fejlesztik a srácok és a jelenlegi tuningolós irány helyett egy küldetésalapú, komoly háttérsztorival megtámogatott résszel lesz dolgunk. Az internetes iszap mélyéről előtúrt teaser trailerből ugyan nem derül ki, hogy valóban a játékhoz köthető, de egyes források szerint egyértelműen az NFS: Undercover videójáról van szó. A videó mellett egy tízer honlap is előkerült, ahol szintén élőszereplős kivallatást és egyéb jeleneteket leshetünk meg, illetve egy visszaszámláló is megtalálható a lap alján. Esetleg a közelgő hivatalos bejelentésre utal? Vagy valami másra? Napokon belül mindenre fény derül.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)