NFS: Underground @ GC" /> NFS: Underground @ GC"/>
Hirdetés

NFS: Underground @ GC

|

Legnagyobb bánatomra eléggé rejtegetik az NFS sorozat legújabb részét. Már éppen elkezdtem volna anyázni, amikor megnyíltak a kapuk :D Ismét egy 'VÁÁÁÁÁ!!!' kategóriás játékkal van dolgunk és bár játszani nem nagyon lehetett vele - egyelőre... :) - látszott rajta, hogy igen sokmindent lehet majd csinálni benne. Az autók tuningolási lehetősége elég királyságos, bár azért a Street Legal ezen része nekem jobban bejött. A grafikán nem veszünk össze, az nemes egyszerűséggel büntet :D Ha az EA betartja az ígéretét, akkor még megjelenése előtt - vagyis elvileg október vége környékén várható egy játszható demó verzió belőle.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)