NFS: Underground 2 - SZIGOR" /> NFS: Underground 2 - SZIGOR"/>
Hirdetés

NFS: Underground 2 - SZIGOR

|

Az EA, vegre valahara sikeresen prezentalta az NFS sorozat kovetkezo tagjanak PC-s valtozatat. Ahogy az varhato volt, a gama iszonyat profi lett. A grafikus motoron, a fejlesztok elmondasa szerint nem valtoztattak, sokkal inkabb a reszletekre osszpontositottak. A jatekos nagyon ritkan hagyja el a tenyleges jatekteret. Ha tuningolni akarunk, eloszor el kell hajtanunk a garazsba, es csak akkor lephetunk be a menube. Tobb uj auto is belekerult, koztuk a Peugeot 106, vagy a Vauxhall (vagy itthon Opel) egy uj modellje. Ket erdekesseg meg a vegere: 1. ahhoz, hogy az egyetlen osszefuggo palya egyik vegerol eljussunk a masikba, 25 perc telik el. 2. a kiprobalhato valtozata kesz, es igen hamar kiadjak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)