Hirdetés

NHL 17 - jobb kapusok és fejlettebb védelem várható

|

Az EA által ma megosztott legújabb NHL17 videóban betekintést nyerünk a játékmenetet illető számos új fejlesztésbe.

Hirdetés

A készítők elárultak, az NHL 17 egyik legnagyobb fejlesztése a kapu előterében zajló csaták tovább csiszolása lesz, ami nem mellékesen a jégkorong egyik legfontosabb eleme. A csatárok és a hátvédek pozícióharca a kapu előtt valóságos élet-halál küzdelem, így az új fejlesztések igazán realisztikus élményt kölcsönözhetnek a játékosoknak. Többek között erről is mesél a fenti videó.

A hátvédek például képesek lesznek felütni a támadók ütőjét (ezzel megakadályozva a lövést), vagy akár ki is lökhetik a kapu előteréből a csatárokat. Természetesen a támadóknak is lesz lehetősége elkerülni a védők kampózási kísérleteit. Az EA Vancouver emellett sok munkát fektetett idén is a kapusok továbbfejlesztésébe. Az NHL legjobb kapusai nem csak külsőleg, de jellegzetes mozgástechnikájukat illetően is hasonlítani fognak valós önmagukhoz. Egy egészen új típusú védés is belekerül a repertoárjukba, melynek alkalmazása közben kihasználják testüket, hogy minél nagyobb felülettel védhessenek ahelyett, hogy kizárólagosan a reflexszerű védésekre hagyatkoznának. 

A korong belövésre épülő támadás eddig nem működött valami fényesen, ezt a készítők is belátták. Mivel ez egy sokat használt, és igen hasznos taktikai elem, remélhetőleg tényleg fejlődés várható ezen a téren is. Elvileg mostantól kezdve mikor megszerezzük a korongot a támadó harmadban, sokkal több eszköz áll rendelkezésünkre annak megtartására, valamint a támadó felállást és a passzokat illetően is. Mindez több taktikai megoldást tehet lehetővé a jövőben.

Az NHL 17 várhatóan szeptember 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a nyilvános béta pedig július 28-tól augusztus 4-ig fut majd, erre a hivatalos oldalon tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)