Hirdetés

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - újra elhalasztják?

|

Elvileg januárban kellene megjelennie a Ni No Kuni 2-nek, miután a Bandai Namco úgy látta, az idei évre már nem lesz kész. Lehet, hogy ez változik.

Hirdetés

Január jövőre is a japán játékok hónapja lesz. Ekkor jön a Lost Sphear, a Monster Hunter: World, a Dragon Ball FighterZ és a Dissidia Final Fantasy NT is.

Hirdetés

Eddig úgy volt, hogy az év egyik első játékaként, január 19-én megjelenik a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, és a játék kiadója, a Bandai Namco még nem szólt, hogy ez változott volna. Ugyanakkor több felhasználó is jelezte a ResetErán (ami ugye az új NeoGAF), hogy e-mailt kaptak az amerikai Best Buy-tól előrendelésük kapcsán. Ebben az állt, hogy a megjelenési dátum március 9-ére módosult. 

Várjuk a kiadó közleményét. Egyelőre még márciusra sem jelentettek be sok játékot, viszont nagyon sok olyan van, aminek 2018 tavaszi megjelenést ígértek, az év harmadik hónapja pedig épp a tavasz kezdete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)