Hirdetés

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - jövőre csúszott a megjelenés

|

Egy nem túl örömteli videóüzenettel jelentkezett a Level-5 vezetője, amiben elújságolta, hogy csak 2018-ban jelenik meg az új játékuk.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja jelentette be a Bandai Namco, mikor is tervezik a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom megjelentetését, egy hónappal később viszont korrigálniuk kellett az akkori ígéretet. Emellett egy másik félreértést is tisztáz a játék rendezője a nemrég kiadott videós üzenetben.

Hirdetés

Hino Akihiro azért ült kamera elé, hogy személyesen tőle tudják meg a rajongók, hogy a PS4-re és PC-re érkező játékuknak további fejlesztési időre van szüksége, ezért elhalasztják a megjelenést. Az új dátum nagyjából két hónapos csúszást jelent, november 10-e helyett 2018. január 19-én rajtol el a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Emellett a Level-5 ügyvezető igazgatója tisztázott egy, a játékkal kapcsolatos félreértést is.

Egy E3-as interjúban rosszul értelmezett egy kérdést és így azt válaszolta, hogy az RPG-ben lesznek többjátékos tartalmak, de nem ez lesz a helyzet. Hino arra gondolt, hogy online tartalmak lesznek, egész pontosan a játékbeli események bejelentéseit küldik majd ki az interneten keresztül a Ni No Kuni II játékosainak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)