Hirdetés

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - még a héten befut a The Lair of the Lost DLC

|

Egy új trailert és hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk a kiegészítőhöz.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy a JRPG rajongóknak nem kell sokáig várniuk a következő adagnyi tartalomra. A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom következő DLC-je ugyanis már december 13-án megjelenik.

Hirdetés

A The Lair of the Lost névre keresztelt csomag rengeteg újdonságot hoz magával. Kapunk egy teljesen új, The Labyrinth névre keresztelt zónát új kihívásokkal és ellenfelekkel, és a harcrendszer is bővül. A Gizmo Supremo hi-tech kütyükkel segíti majd a csatáinkat, míg a Ding Dong Discipline a puszta kezes harcosok új kedvence lesz. Ezek mellett rengeteg új küldetés is jön, melyeknek köszönhetően megismerhetjük csapattagjaink háttértörténetét.

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Lair of the Lost december 13-án érkezik PlayStation 4-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)