Hirdetés

Nicki Minaj, Snoop Dogg, 21 Savage és Lara Croft is csatlakozik a Call of Dutyhoz

|

A hiphop nagyágyúival dobja fel az Activision a csataterek hangulatát, de a Tomb Raider széria főszereplője sem marad ki a buliból.

Hirdetés

A Call of Duty játékok rengeteg vendégszereplőt kaptak az elmúlt években. Lionel Messi, Snoop Dogg és Kevin Durant is szerepelt már a szériában, de eddig egyetlen valóságból jött női celeb sem adta nevét és arcát a széria karaktereihez. Ez hamarosan változni fog Nicki Minaj érkezésével.

Minaj a Warzone 2.0 és a Modern Warfare 2 "50 Years of Hip Hop Celebration" eseményének lesz része. A művésznővel Snoop és 21 Savage is felbukkan majd a mikrotranzakciós üzletben.

Hirdetés

Nicki egyébként egy nagyon cuki, Barbie-stílusú puskát lóbál majd, így a film rajongóinak is lesz majd mivel lövöldözniük. Pontos dátumot még nem tudunk, de annyi biztos, hogy Nicki valamikor a Season 5 során fog megérkezni.

Még tavaly ősszel jelent meg Modern Warfare 2 trailer, ami egyébként már megjövendölte a popsztár érkezését, de akkor senki nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az egy másodperces cameónak.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 ötödik szezonja augusztus 2-án debütál, és a fent nevezett előadóművészeken, valamint a már korábban megvillantott Báthory Zoltánon kívül Lara Croftot is elhozza a játékosoknak. A Tomb Raider széria hősnője egy szezonközepi frissítéssel érkezik - erősítette meg a PlayStation Blog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)