Hirdetés

Nicsak! Népszerű a Lotro előrendelés

|

A Lord of The Rings Online egy üde lehet színfolt az MMORPG-k palettáján. Az előrendelésben 10 nappal korábban elkezdhetik a játékosok a Középföldén való kalandozást, ahogy Gyu is teszi talán ebben a pillanatban is. Emiatt is a Lotro, már most a legnagyobb számú előrendeléssel rendelkezik Európában.

Hirdetés

A Codemasters örülhet, hogy ilyen ötletesen oldották meg az előrendelést, némi plusz jövedelemhez juthattak, és így mindkét fél örül. Az előrendelők még választhatnak az előfizetési módok között, igaz az nekik amúgy is olcsóbb lesz a játék havidíja, de potom 200 dollárért megvásárolható végleges account, amivel ingyenesen lehet játszani a Lotro-t, míg meg nem unjuk. A Codemasters már most biztosra veszi, hogy ezzel az indulással az ő üdvöskéjük lesz a legjobban induló játék, de azért kíváncsiak lennék még az Age of Conan-re és a Warhammer Online-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)