Hirdetés

NieR: Automata - megjelent a Game of the YoRHa Edition

|

Megérkezett a Platinum Gmaes játékának eddigi legteljesebb kiadása.

Hirdetés

Büszke lehet a Square Enix a NieR: Automatára, hiszen a Platinum Games játékából - egy tavaly decemberi statisztika szerint - több mint 3,5 milliót adtak el a megjelenése óta,  a kiadó pedig addig szeretné ütni a vasat, amíg meleg, így elhozta az akció-szerepjáték különleges kiadását.

Hirdetés

A NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition az alapjátékon kívül egy 3C3C1D119440927 nevű DLC-t (nem viccelünk és még csak nem is a billentyűzetre tenyereltünk rá), a Machine Mask felszerelést, valamint négy Pod-skint tartalmaz (aki PS4-en ruház be a csomagra, az kap pluszban 15 avatart, egy dinamikus témát és két plusz Pod-skint, aki pedig Steamen, az egy Valve felszereléssel és exkluzív háttérképekkel lesz gazdagabb). A Square Enix készült egy launch trailerrel is a megjelenés alkalmából, hogy könnyebb legyen a döntés:

A NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition PC-re és PS4-re szerezhető be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)