Hirdetés

Nier launch trailer - két hét múlva jön a Square Enix RPG-je.

|

A két hét múlva esedékes start előtt a Square Enix bemutatta a nálunk kevéssé ismert Nier című RPG launch trailer-ét.

Hirdetés

Viszonylag keveset lehet hallani a Square Enix új üdvöskéjéről, a Nier című RPG-ről, pedig már az utolsó simításokat végzik rajta, és alig két hét múlva, április 27-én világszerte megérkezik a boltokba. A közeli érkezés örömére bemutatták a launch trailert. Aki a rendkívül látványos, ám igencsak "sejtetős" filmecske alapján ki tudja találni, mi is történik a játékban, annak gratulálunk. Engem leginkább az érdekelne, hogy meghal-e a főhős vagy sem... Aki szereti a Final Fantasy játékok atmoszféráját, annak bizonyára a Nier is elnyeri majd a tetszését.

Hősünk, Nier egy szörnyek uralta, járvány sújtotta apokaliptikus világban indul rettenetes csatákba, hogy a szeretett lánya gyógyulásához szükséges szérumot bármi áron megszerezze. Segítőtársainknak és varázserejű könyvünknek hála még az is lehet, hogy a világot is megóvjuk a pusztulástól. Azért elárulhatná valaki, hogy életben marad-e a rettenthetetlen harcos, mert a trailer utolsó képsorain elég rosszul nézett ki...

 

A játékról szóló tesztünket az áprilisi GameStar-ban olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)