Hirdetés

Nikopol: Secrets of the Immortals ARANYLEMEZ

|

A képregényrajzolóból lett játékdizájner, Benoit Sokal kivételesen hozott anyagból, Enki Bilal trilógiájából dolgozott.

Hirdetés

Ez nem feltétlenül baj, hiszen a pályatárs műve komoly elismerésnek örvend az avatottak körében, amiből még egy egész tűrhető film is készült. Most már nyugodtan hozzátehetjük, hogy játék is, ami aranyba fordult időközben, csak hogy szeptember 10-én megjelenhessen.



A történet szerint a 2023. esztendő, diktátorok által uralt Párizsában járunk. Mint ahogy az lenni szokott, a rezsim kevesek életét tette jobbá, miközben milliók nyomorognak az éhhalál küszöbén. Ezt az "idilli" állapotot bolygatja meg egy lebegő piramis felbukkanása, amelynek utasai (egyiptomi istenek) szintén tervet kovácsolnak, összeesküvést szőnek, és mi sem természetesebb annál, hogy hatalomra törnek. Ebbe a kulimászba csöppen bele a játékos, aki valójában rég elveszett apját keresi, ám ténykedése folytán kénytelen főszerepet vállalni egy életre-halálra menő "sakkjátszmában".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)