Hirdetés

Nulla előrendelés Angliában a PSP Go-ra

|

Amikor bejelentették a készüléket az E3-on már várható volt, hogy ez bekövetkezik...Ugyanis 250 dollár barátok között sem 250 euró...

Hirdetés

A Sony biztos nagyon büszke magára, hogy kifejlesztették az UMD mentes PSP Go-t... egyesek szerint aranyos a készülék, mások szerint randa, egy tény, hogy igencsak drágának igérkezik, ami kapásból tönkreteheti eladásait.

Európa torkán sokmindent le lehet tolni, úgy néz ki ezt nem. Főleg úgy, hogy az angol boltokban 100 font körüli áron (32500 forint) "dobálják" az ember után az új PSP-ket, ugyanakkor a PSP Go előrendelési ára 230 font (74600 forint). Kissé sok? Igen, az angol vásárlók is így gondolhatják, ugyanis két nagy angol terjesztőnél az előrendelések száma a készülékre jelenleg nulla (zérus, semmi, nil) - ki az az elmeroggyant, aki ennyiért megvenné ezt a készüléket? - kérdezik az angolok és kérdezzük mi is. S ahogy a Besenyő család Pista bácsija is mondta volna: Sony, normáááááális????

Mindenesetre a PSP Go megjelenéséig (október 1) még rengeteg az idő és addig bármi változhat - főleg a Sony árpolitikájának kéne, ugyanis 250 dollár sehol sem 250 euro, kedves Sony ( a valóságban 250 dollár 177 euro).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)