Hirdetés

Nincs többé éjszakai multizás

|

A malajziai Subang Jaya városka vezetősége úgy döntött, szigorított netkávézó-nyitvatartási renddel kívánják megfékezni azt az elharapódzó jelenséget, mely egyre többeket fertőz meg. Nevezetesen, hogy alvás nélkül 24 óránál is többet játszanak egyesek interneten keresztül. Jövőre egyszerűen bezáratják azokat a helyeket, ahol éjjel is engedik a betérőket játszani. Mindezt egy anyuka panasza idézte elő, akinek fia több napig nem került elő, majd végül kiderült, hogy 48 órán át egy cyberklubban múlatta az időt. Személy szerint én teljesen megértem a szigorítást, az ilyesmi már egyáltalán nem normális dolog. Ha a dohányzási tilalmat is be tudják tartani az emberkék, akkor ezt is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)