Hirdetés

Nindzsákkal van tele a Mortal Kombat 1 új előzetese, sok kedvenc visszatér

|

Scorpion és Sub Zero mellett más maszkos harcosok is megküzdenek egymással.

Hirdetés

Szeptember 19-én érkezik a Mortal Kombat sorozat következő része, ami, mivel reboot, a Mortal Kombat 1 címet kapta, és miközben láthatóan megőriz sok mindent elődeiből, azért újításokra is számíthatunk. Mivel a megjelenés már nincs olyan vészesen messze, a NetherRealm szépen adagolja az új infókat, előzeteseket.

Mára a Lin Kueit középpontba állító trailer jutott, a három és fél perces előzetesben láthatunk számos ismerős arcot.

Hirdetés

Az irányítható főkarakterek sorát Smoke és Rain erősítik majd, előbbi Scorpion és Sub-Zero jó barátjaként jelenik meg. Cyrax, Sektor és Frost a Kameo rendszerrel lesznek behívhatók, egy-egy kombó során szállnak be segíteni néhány ütés, rúgás, taposás, tépés erejéig.

Várhatóan összesen 24 harcos és 16 kameós lesz majd a végleges játékban, és néhányan mindkét szerepkörben kipróbálják magukat. Csekkoljátok a videót, érdemes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)