Hirdetés

Ninja Gaiden 3: ilyen az első fél óra - videó

|

A méltatlanul elhanyagolt Ninja Gaiden 3 próbálja behozni lemaradását, kapásból fél órás videóanyaggal igyekszik elcsavarni játékos buksinkat.

Hirdetés

A sokat tapasztalt rajongók már a címből sejtik, hogy mi fog következni, de az újakat sem érheti meglepetésként a figyelmeztetés: a videó a Ninja Gaiden 3 első 30 percét tartalmazza, így értelemszerűen spoileres.



A sztori középpontjában továbbra is a női szívek bálványa, Ryu Hayabusa áll, akit a japán külügyminisztérium felkér, hogy utazzon Londonba és hárítson el némi terrorista aktivitást. Az eddigi részek receptje továbbra sem változott, ugyanis a kezdetben rutinműveletnek tartott akcióba természetfeletti elemek is belekontárkodnak és Ryu körül szó szerint elszabadul a pokol.



A Ninja Gaiden 3 sajnálatos módon Itagaki Tomonobu nélkül készült el, aki szakított a Team Ninja stúdióval, helyét pedig a Sigma játékok készítője, Hayasi Yosuke vette át. A játék tehát nem került rossz kezekbe, ráadásul támogatja a PS Move-ot és egy 2-8 játékos számára kialakított online multiplayer-t is. A megjelenés időpontja 2012. március 20 Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, de az idő múlásával Wii U-n is tiszteletét teszi. Kicsit várós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)