Hirdetés

Ninja Gaiden 3 - találkozás a főellenséggel (videó)

|

Hamarosan itt a megjelenés, ezért gyorsan mutatunk is még egy kellemes ízelítőt a Ninja Gaiden 3 habkönnyű mészárszékéről. A főgonosz is jön.

Hirdetés

Ryu Hayabusa Londonban veri szét (a szó legszorosabb értelmében) a Regent of the Mask vezette terrortámadást - az elmúlt időszakban már láthattatok pár videót a Ninja Gaiden 3 alaphelyzetéről és játékmenetéről, most azonban mutatunk egy kicsivel többet is.

Ebben a videóban egy pókszerű tank lecsillapítása után Ryu a főellenséggel is összeakasztja a bajszát, megjelenik a Regent of the Mask, aki igen kellemesen kardozik, stílusos keményfiúnak tűnik. Lássuk csak:

Megjelenés 2012. március 20-án Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra, de az idő múlásával Wii U-n is tiszteletét teszi a Ninja Gaiden 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)