Hirdetés

Ninja Gaiden 3: véres kis multiplayer trailer

|

Tudtuk persze, hogy a Ninja Gaiden 3 nem egy vasárnapi matiné hangulatát hozza majd el a nagyérdeműnek, de a multis vérengzést látva azért elégedetten csettinthetünk.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a sztori középpontjában továbbra is a női szívek bálványa, Ryu Hayabusa áll, akit a japán külügyminisztérium felkér, hogy utazzon Londonba, mutassa meg az ott rendetlenkedő terroristáknak, hogy mit is jelent a nindzsa haragja.

Az egyjátékos módból videót is láthattatok, most azonban a multiplayer játékmenetből tekinthetünk meg egy kis véres ízelítőt, az biztos, hogy itt nem fog senki sem unatkozni (korhatáros a durvulás, szólunk előre). Brutális Ninja Gaiden hangulat kicsit másképpen, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)