Hirdetés

Ninja Gaiden Sigma 2 megjelenési dátum

|

Az Xbox 360-on bemutatkozott eredeti, PS3-ra továbbfejlesztett változata még november előtt az üzletek polcaira kerül.

Hirdetés

A konzolháború (Xbox 360 vs. PlayStation 3) sajátos jellemvonása, hogy hol az egyik, hol a másik élvez előnyt riválisával szemben. Nem ritka, hogy egy játék hosszú hónapokig csak az egyik platformra szerezhető be, majd ha lejárt a szerződésbe foglalt moratórium, akkor a mindaddig mellőzött platform is megkapja a maga, többnyire kibővített tartalommal jelentkező változatát.



Míg tehát az X360 hívei egy esztendeje kaszabolják a démonokat a Ninja Gaiden 2 előtt ülve, addig a PS3 tulajok egy türelmet gyakorolva meditálnak, csak hogy végül október 29-én (USA, EU) karmaik közé kaparinthassák Ryu Hayabusa legújabb kalandját feldolgozó Ninja Gaiden Sigma 2-t, amelyben a démon szobor visszaszerzésén igyekszik, mielőtt még a Fekete Pók klán feltámasztaná a Gonoszt.



Útja Tokiótól New York-ig vezet, s Ninja Gaiden Sigma 2 újításainak köszönhetően nem csak a dögös Rachel (Ninja Gaiden) lesz játszható karakter, hanem a hasonló adottságokkal rendelkező Ayane (Dead or Alive) és Momiji (Ninja Gaiden Dragon Sword) is elkisérheti útján online és offline kooperatív játékmódban. Utóbbi érdekes módon csak M.I. vezérlése alá helyezett segédletet takar, vagyis cimboránkkal vállvetve csakis online játszható a szó szerint vérbő alkotás.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)