Hirdetés

Ninja Gaiden Sigma 2 SE - előbb jön, mint vártuk

|

Ilyen is előfordul, bizony! Eredetileg október végén jött volna a Ninja Gaiden Sigma 2, de úgy néz ki október elején megkapják a PS3 tulajok.

Hirdetés

A Ninja Gaiden Sigma 2 Special Edition megjelenését a Tecmo október 2-re tette át, a legfrissebb sajtóközlemény szerint. A Playstation 3 exkluziv játék bővített kiadásának tartalmát is feltárták, ezt a hírdetés alatt találjátok.

Tehát a Special Edition tartalma:

- A játék egy példánya. (mily meglepő...)
- Limitált kiadású 80 oldalas ‘Ninja Gaiden Treasury' melynek tartalma:
  - Ninja Gaiden Sigma 2 képregény, melyet a Team Ninja írt és rajzolt, "ami fényt derít a Ninja Gaiden 2 fordulatos sztorijának több részére is."
  - Karakter és concept art képek.
  - "Lite-strategy guide" útmutató.
- Yosuke Hayashi, a játék producerének kommentárja.
- Soundtrack CD.
- Exkluziv, a PSN-ről letölthető ruha.

A csomag csakis a HMV.com-on vásárolható meg, ott 40 angol fontba kerül (plusz ha nem Nagy-Britanniában élünk, akkor a szállítási költség). A galériában találtok friss képeket a co-opról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)