Hirdetés

Ninja szerint a Call of Duty rajongói mind idióták

|

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése a kanyarban van, Tyler Blevins pedig gondolta, hogy ideje a figyelem középpontjába kerülnie.

Hirdetés

Több körben zajlik a Call of Duty: Modern Warfare 3 bétája, a PlayStation közönsége már túl is van az első hétvégén. Eddig a rajongók megítélése vegyes, de erre számítani is lehetett, mivel játék több ponton is átalakítja a fegyverek működését és a karakterek mozgását, viszont többnyire még mindig a Call of Duty alapjainak határain belül mozog. Vannak, akik imádják a Modern Warfare 3 új elemeit, de Ninja szerint ez csak az "undorító, mentálisan kihasznált játékosok" véleménye.

Tyler Blevins nagy lelkesedéssel kiabált a mikrofonjába arról, hogy a játék tele lesz hibákkal és csalókkal, és hónapokig fog tartani a fejlesztőknek, amíg enyhítik majd ezeket a gondokat. A megjelenés után néhány hónappal pedig már senki sem fogja nézni a Modern Warfare 3 streameket, a rajongók átváltanak majd más játékokra, amíg a következő trailer meg nem érkezik, és le nem vesz mindenkit a lábáról, immáron a sokadik alkalommal.

Hirdetés

Ha úgy fogalmazta volna meg a dolgokat Blevins, ahogy mi tettük fentebb, akkor nem is lett volna gond ezzel. A Call of Duty játékok ciklikusan ismétlődő problémáit felhozni, teljesen jogos. Az ordítva szitkozódás azonban más hangulatot kölcsönöz az egésznek.

Most legalább, hogy a Call of Duty rajongói rászálltak Ninjára, a streamer neve újra körbejárhatja az internetet, erre pedig már jó ideje nem volt példa.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)