Hirdetés

Nintendo 3DS - Európa még várhat?

|

A legújabb pletykák szerint márciusban érkezik a Nintendo 3DS az Egyesült Királyságba, és valószínűleg a „szárazföldre“ is. Ugye kibírjuk?

Hirdetés

Fel tudtok sorolni hirtelen öt olyan játékot, konzolt, vagy játékokkal kapcsolatos egyéb kütyüt, aminek megjelenési dátumáról újabb és újabb találgatások kaptak szárnyra, és nevetséges cirkusz alakult ki az amúgy remek újdonság körül? Nyilván senkinek nem esne nehezére, és gondolom Ti is utáljátok az ilyesmit. Attól tartok, újabb „dátum-hiszti" és pletyka áradat kezd kialakulni, ezúttal a tényleg nagyon jónak ígérkező Nintendo 3DS körül.

A legfrissebb pletyka szerint 2011 márciusában érkezik a ketyere a ködös Angliába. Az okoskodás alapja, hogy a Nintendo éppen brit cégekkel tárgyal a 3DS kapcsán, és a brit kereskedők is azt állították, nem jön az eszköz 2011 előtt. A Nintendo UK természetesen úgy nyilatkozott, hogy „mindez csak találgatás, hiszen semmiféle dátumot nem jelentettünk még be."

A kérdés alapvetően akörül forog, hogy játszhatnak-e a kedves vásárló „háromdéesben" idén karácsonykor, avagy sem. A korábbi matekozások szerint a japánok és az amerikaiak még 2010-ben megkaparinthatják, így most úgy tűnik Európa tovább várakozhat. Kétségbe esünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)