Hirdetés

A Nintendo hivatalos reakciója a Bowsette-őrületre nem kimondottan meglepő

|

A Nintendo nem tudja, és nem is akarja megérteni a Bowsette körül kialakult kultuszt.

Hirdetés

Ha lemaradtál volna az interneten tűzként terjedő rajongói hullámról, sebaj, segítünk. Bowsette gyakorlatilag egy hercegnővé változtatott Bowser. A nagy rock and roll teknős, aki állandóan elrabolja Mario hercegnőjét.

Hirdetés

A New Super Mario Bros. Deluxe-ban Toadette egy koronát felvéve Peachette-é tud változni. Az internet úgy gondolta, hogy a Super Crown Bowsernek is jól állna, és így megszületett a képregény, ami megteremtette Bowsette-et.

A rajongói munkából született karakterért megőrült az internet, és rengetegen készítettek róla vállalható és kevésbé vállalható rajongói munkákat. Az internetről beszélünk: nyilván rajzoltak róla nem gyerekbarát tartalmat is.

Azonban mivel a Nintendo karaktereiről van szó, így kevésbé meglepő módon a céget képviselő szóvivő azt nyilatkozta az egészre, hogy:

"Az internetre feltöltött rajzok és egyebek kapcsán nincs hozzáfűznivalónk."

A játékosok szeretnék a karaktert viszontlátni egy Mario játékban, és bár vannak olyan formái, melyek még bele is férnének a gyerekbarát leírásba, a jelenség egésze olyasmi, amivel a Nintendo egyszerűen semmit sem akar kezdeni.

Megértjük. Egyébként egy népszerű felnőtt videós oldal statisztikái szerint is van érdeklődés a karakter iránt.

"Szeptember 24-én a Bowsette szóra rákereső felhasználók száma 2900 százalékkal növekedett. A kíváncsiság egy nappal később még durvábban nőtt."

Még egyszer: ez az internet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)