Hirdetés

Nintendo, a csiszolatlan gyémánt

|

Két éve az E3 rendezvényen az Xbox 360 és a PlayStation 3 első bemutatója után a Nintendo egy szerényebb, ám érdekes előadással tette ismertté a Nintendo Revolution, azaz mai nevén Wii konzolt, amit úgy tűnik anno korai volt temetni.

Hirdetés

A névváltás mellett a Nintendo a szórakoztatási faktor növelésére és nem a grafika fejlesztésére fordította a fejlesztők figyelmét, így egy korrekt tudású, ám grafikailag gyengébb konzolt kaptunk a cégtől, ami azonban a játékélmény tekintetében messze felülmúlta a várakozásokat.

mario.jpg

A Nintendo Wii ás a Nintendo DS kézikonzol sikeréről sokat hallunk mostanság, ám az igazi elismerés csak most érte a céget, mivel bekerült Japán 10 legértékesebb vállalatának toplistájába, így az 53 milliárd dolláros érték mellé komoly titulust is kapott a Nintendo, hisz így maga mögé utasította egyik legfőbb riválisát, a PlayStation konzolokról elhíresült Sonyt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)