Hirdetés

Nintendo DSi XL - márciustól a boltokban

|

2010. március ötödikétől nálunk is kapható lesz a világ legnagyobb képernyővel rendelkező kézikonzolja.

Hirdetés

A Japánban DSi LL néven forgalmazott konzol két 4,2 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ami 93%-kal nagyobb a Nintendo DS Lite kijelzőjéhez képest. A kialakításnak köszönhetően nőtt a nézőszög is, így a többiek nézhetik, miközben te játszol.

A Nintendo DSi XL-hez előre telepítve jár a Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition and Dictionary 6 in 1 with Camera Function játék, valamint a Nintendo DSi Browser, mellyel Wii-Fi-n keresztül kapcsolódhatunk az internetre. Jár hozzá az alap styluson kívül egy nagyobb, sokkal inkább toll formájú eszköz is, a nagyobb kényelem érdekében. A konzolt két színben vásárolhatjuk meg, a vörös és sötétbarna változatok teteje egyaránt fényes, alja pedig matt, amely megakadályozza a csúszást. A Nintendo DSi XL-ben minden megvan, ami az alap DSi-ben is volt. Aki úgy gondolja, szeretne beruházni egy ilyen kis szerkezetre, ami egyébként nagyon jó dolog, az március ötödikétől megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)