Hirdetés

A Nintendo Switch egyik legkelendőbb játéka egy centbe kerül

|

Egy fejlesztő úgy került fel a Nintendo Switch eShopjának eladási listáira, hogy még a legsikeresebb címeknek is alálicitált.

Hirdetés

A Nintendo Switch ugyan még nem töltött annyi időt a piacon, mint a vetélytársai, már most rengeteg kiváló címet szerezhetünk be rá nem csak fizikai formában, de digitálisan is: ha most valaki megnyitja a Nintendo eShopot és végignéz a toplistán, akkor olyas remek játékokat találhat rajta, mint a Smash Bros vagy a Mario Kart.

Hirdetés

Ebben semmi meglepő nincsen, viszont nemrégiben szinte a semmiből került elő egy teljesen új, Bouncy Bob című alkotás, ami egy pillanat alatt a második helyre tornázta fel magát. Hogy mi is az a Bouncy Bob? Egy kifejezetten átlagos platformjáték:

A játék célja, hogy egy kis fekete figurával pattogva zombikat tapossunk össze. Az alapötlet sem világot megrengető, viszont a játék maga kifejezetten kényelmetlen és ügyetlen, szóval felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan sikerült ilyen magas helyre kerülnie az eladási listán? A válasz nagyon egyszerű:

a játék mindösszesen 0.01 dollárba, azaz egy centbe kerül.

Így persze nem nehéz beelőzni a konkurenciát, viszont ez azonnal rámutat arra is, hogy ezek szerint az eShop rendszerét nagyon könnyen ki lehet játszani és itt lenne az ideje annak, hogy a Nintendo elkezdjen komolyabban foglalkozni a shovelware problémával.

Ti mit gondoltok? Ütköztetek már bele hasonló minőségű játékokba a Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)