Hirdetés

Már a GameCube kontrollereket is támogatja a Nintendo Switch

|

Több fontos újdonság mellett a Nintendo egyik legnépszerűbb kontrollerének támogatását is elhozta a 4.0-s szoftver, ami egy játékbejelentést is előrevetít.

Hirdetés

A videórögzítés lehetősége mellett olyan, rendkívül fontos újdonságokat is hozott a Nintendo Switch 4.0-s szoftverfrissítése, mint a mentéseink átköltöztetése egy másik konzolra. De érkeztek olyan funkciók is, amik eddig elsikkadtak, pedig sok rajongónak hatalmas jelentőséggel bírnak.

Hirdetés

Kiderült például, hogy a Wii U-hoz kiadott USB-s átalakító segítségével már Gamecube kontrollereket is csatlakoztathatunk a Switch-hez, ami sok Nintendo-rajongó szerint a valaha létezett legjobb irányító eszköz. A kontroller legelvakultabb rajongói általában a Smash Bros. hardcore rétegéhez tartoznak, így nem tudunk másra gondolni, mint hogy a Gamecube vezérlőjének támogatása a verekedős széria switches epizódjának előfutára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)