Hirdetés

Rejtett játékot találtak a Nintendo Switch szoftverében

|

Egy modder csapat szétkapta a Switch operációs rendszerét, és egy emulátor mellett találtak benne egy kész játékot is.

Hirdetés

A Nintendo Switch szoftvere meglepően kényelmes és egyszerű. Mindent megad, amire szükséged van, és a lehető legkevesebb akadályt gördíti közéd és a játékod közé. És amúgy van benne egy emulátor egy komplett NES-ről átmentett Golf játékkal.

Hirdetés

A SwitchBrew csapata néhány hónappal ezelőtt már rátalált a forráskódban egy "flog" névre keresztelt emulátorra, aminek hasznát egyelőre nem tudjuk. A lényeg, hogy a flogban kutakodva felbukkant egy kész játék, a NES-re készült Golf, ami nem csak játszható a konzolon, de a Joy-con irányítókkal is tökéletesen együttműködik.

Feltételezhető, hogy a Flog képes az egyes retro címeket tökéletes Joy kompatibilitásra erőltetni, ami jó hír lesz azoknak, akik tervezik majd a klasszikusokat nyomni a Nintendo új konzolján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)